Skip to main content

6 slagers
De meesters achter het mes.

Zes toonaangevende slagerijen uit Vlaanderen staan schouder aan schouder, elk met hun eigen verhaal, maar verenigd door een gedeelde passie: het vakmanschap van het slagersambacht.

Van Oud-Turnhout tot Brugge en van Dentergem tot Beselare, onze slagers zijn meesters in hun vak.

Ze bewerken elk stuk vlees tot culinaire delicatessen. Ontdek de unieke talenten en de ongeëvenaarde vaardigheden die elk van deze ambachtslieden naar de Snijtafel brengt.

Het is een plek van precisie, passie en trots; een plek waar traditie en innovatie terug te vinden zijn in elke snede.

Het vleesgevecht

Zij aan zij ten strijde!

Bij de Belgian Butcher Bulls draait alles om dag in dag uit authentiek aan de slag te zijn. Zes getalenteerde slagers uit Vlaanderen vertegenwoordigen ons land bij de prestigieuze World Butchers’ Challenge in Parijs, maart 2025.

Hun drijfveer?
De eer om hun ambacht op het hoogste niveau te tonen en te leren van de beste slagers ter wereld.

Awards & Mentions
Waarom?

Vakmanschap is niet te leren, het is een kunst die wordt doorgegeven.

Volg ons op WBC

Parijs 2025