Skip to main content

Hoofdgerechten en stoofpotjes

  • MENU GEBAKKEN ZALM OP WIJZE VAN DE CHEF

    prijs per stuk  28,95
  • MENU NOORDZEEVISPANNETJE

    prijs per stuk  31,95
  • SCHARTONGFILETJES MET SANCERRE

    prijs per pp  13,95
  • COTE A L’OS MENU

    prijs per stuk  32,95
  • MENU SPEENVARKENHAASJE MET JACHTSAUS

    prijs per stuk  23,95
  • MENU GEKOOKTE BEENHAM MET KOUDE GROENTEN FRIETJES EN 2 WARME SAUZEN

    prijs per stuk  18,95
  • MENU GEKOOKTE BEENHAM MET WARME GROENTENKRANS EN KROKETJES

    prijs per stuk  22,95
  • MENU HERTENKALF GRAND VENEURSAUS

    prijs per stuk  35,95
  • MENU IBERICOGEBRAAD MET EEN PORTO VEENBESSENSAUSJE

    prijs per stuk  23,95
  • MENU KALFSFILET MIGNON MET ROMIGE PEPERSAUS

    prijs per stuk  30,95
  • MENU ORLOFF VAN DE CHEF

    prijs per stuk  21,95
  • MENU PARELHOENFILET MET PORTO EN DRUIVENSAUS

    prijs per stuk  31,95
  • MENU VARKENSHAASJE MET JACHTSAUSJE

    prijs per stuk  24,95
  • MENU WINTERS GEVULDE KALKOENROLLADE IN PORTO VEENBESSENSAUS

    prijs per stuk  22,95
  • PELEE ROYAL MENU

    prijs per stuk  32,45